Краматорськ захлинається від розкиданих шприців наркоманів! Активісти припускають, що Мер міста Андрій...

Краматорськ захлинається від розкиданих шприців наркоманів! Активісти припускають, що Мер міста Андрій Панков «в долі» від наркоторгівлі, адже все це ігнорує!

Загрузка...

Питання наркоторгівлі в Україні є надзвичайно кричущим, крім того, воно дуже часто залишається поза увагою влади і правоохоронних органів. Разом з цим в нашій державі супутньо виросла ще й одна «пандемія» – засоби вживання наркотичних препаратів практично заполонили парки, сквери, під’їзди, занедбані будинки, тощо.

Звісно, ця проблема є загальнодержавною, але в місті Краматорськ вона практично стала катастрофою. Активісти підняли масштабну тривогу, та влада в особі Мера цього міста та начальника Поліції жодних мір по вирішенню не приймає. Місцеві жителі таке ігнорування пов’язують із тим, що і Мер Краматорська Андрій Панков, і Начальник місцевої Поліції просто отримують від наркоторгівлі особисте незаконне збагачення.

Люди, що проживають у цьому місті наголошують, що бояться випускати дітей з дому на прогулянки, тай самі часто ідучи по справах відчувають тріщання наркошприців під ногами. Населення вважає, якщо жодних мір не прийняти, то в місті скоро може утворитись плачевна катастрофа. Адже відходи від «задоволення» наркоманів часто потрапляють у місцеві водойми, також неодноразово в людей у взуття прямо вколювались голки, які можуть переносити ВІЛ. Та найголовніше, це діти, які граючись просто можуть не угледіти як голка опиниться в тілі. Як це вирішити, ніхто не знає, а на місцеву  владу – надії зовсім немає. Адже попри часті звернення – це питання ігноруються! То що, пане Мер Панков – «в долі» ви від наркоти? – Чи ні?

Закликаємо вищестоящі органи української влади звернути увагу на ситуацію в Краматорську, так як тамтешній Мер і Начальник Поліції жодних мір в даній справі не приймають. Відповідно, їхні обов’язки потрібно вважати такими, що не виконуються. Вимагаємо їхні дії, а точніше підозрілу бездіяльність перевірити, та за доведеного факту їх участі у «наркотичному» житті міста – покарати згідно чинного Законодавства. Прикріпляємо відео звернення одного з представників місцевих активістів!  Давайте діяти, адже на кону життя наших дітей!

politica.com.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO