Федір Христенко: Ми велика нація і обов’язково разом подолаємо цю страшну пандемію...

Федір Христенко: Ми велика нація і обов’язково разом подолаємо цю страшну пандемію Коронавірусу!

народный депутат Украины Фёдор Христенко
Загрузка...

Україна зараз переживає чи не найскладніший час за всю історію своєї Незалежності, передусім, звісно, це зумовлено глобальною світовою катастрофою пандемії Коронавірусу COVID-19.

З вуст лікарів, влади і моїх також часто лунають заклики щодо дотримання основних правил запобігання поширенню цієї пошесті. Та сьогодні, не менш важливим є також те, щоб ми народ України відчували підтримку, повагу і любов одне одного. Ми повинні єднатись і прикладати максимум зусиль, щоб ніхто не відчував себе покинутим, ізгоєм.  Це має бути важливою місією кожного з нас, адже ніхто не знає що його чекає завтра чи навіть в цю мить. COVID-19 у цілому світі вже довів, що він не вибирає своїх жертв і може прийти до кожного з нас. А тому, чи не найважливішою зброєю проти нього є наша єдність, взаємодопомога і взаємопідтримка, яка може виражатись як у: допомозі купівлі засобів захисту, медикаментів, обладнання; чіткому інформуванні одне одного про правила поведінки під час цієї стихії; та теплих словах підтримки, і не має значення чи ми знайомі одне з одним чи ні – ми всі повинні бути друзями, братами в яких одна мета: побороти цей вірус-вбивцю. А якщо ми це все робитимемо, то вже скоро й сліду його не стане на теренах нашої могутньої України. Ми велика нація і обов’язково разом подолаємо цю страшну пандемію Коронавірусу!

Із великою скорботою хочу заявити, що цей «кілер» COVID-19 не оминув мого близького друга і колегу по Верховній Раді Сергія Володимировича Шахова, тест якого нещодавно показав позитивний результат. Наразі він перебуває в ізоляції і гідно протистоїть цьому нещадному ворогові всього людства. Хочу зазначити, що цей удар він прийняв твердо стоячи на ногах і зразу довів, що  COVID-19 обрав собі сильного опонента, який дасть йому потужну відповідь, що  зумовлена могутньою силою волі та непоборним великим духом. Хочу підкреслити, я горджусь що в мене є такий колега, який в складній ситуації не падає духом, а навпаки всім своїм видом і діями доводить українцям що потрібно боротись і цей ворог буде безсилий.

Сергій Шахов

Сергію, знай ти не один ми єдина нація, яка тебе як і я підтримуємо! Прийми дружні слова підтримки і поваги, знай: ти велика людина і ми безперечно справимось з усім цим. Дякую тобі, що показуєш свій незламний характер, який є символом боротьби із цією пандемією! Ми поборимо все разом! А зараз тільки повний вперед – завдай нищівного удару цьому підступному ворогу, знищ його наповал! Ми з тобою!!!

Безперечно, також хочу виразити слова підтримки кожному українцю: будьте впевнені – ми переможемо цю пошесть COVID-19. Для мене ви, як і Сергій Шахов є близькими людьми, яких спіткала важка доля, та головне не здаватись. Тому, єднаймось, поважаймо і любімо одне одного, ми великий український народ, що ні перед ким і не перед чим не здається – пам’ятайте це щомиті. Прийміть мої слова підтримки, знайте: я старатимусь прикласти максимум зусиль щоб ми цей вірус вже в ближній час забули як страшний сон. Я з вами, дякую що ви в мене є! Я гордий що живу в цей час, в цій країні, поряд із такими сильними і незламними людьми. Разом ми все здолаємо!

З повагою, щиро ваш Федір Христенко.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO