Привітання Андрія Тарана із призначенням на посаду Міністра оборони від українського народу...

Привітання Андрія Тарана із призначенням на посаду Міністра оборони від українського народу та редакції медіа холдінгу “PERSONA.TOP”

новий Міністр оборони України Андрій Таран
Загрузка...

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України,ветеранивійськовоїслужби та великий український народе! У цей великий день нам випала честь привітати із призначенням на посаду Міністра Оборони велику, шановану і достойну людину Андрія Тарана. За роки служби Він продемонстрував рішучу готовність захищати національні інтереси молодої європейської держави. І сьогодні, в реальній бойовій обстановці безперечно буде гідно і якісно виконувати покладені на нього завдання, а його високий патріотизм, мужність та відданість військовому обов’язку зміцнять оборонну могутність України.

З нагоди цього знаменного дня висловлюємо щирі вітання і впевненість, що під його керівництвом  особовий склад Збройний Сил і в подальшому з честю та гідністю виконуватиме поставлені і важливі завдання щодо захисту територіальної цілісності та недоторканості України. Ми раді констатувати, що ця  посада цілком відповідає Вашому досвіду і стажу служби, Вашим знанням та вмінню досягати поставленої мети. Тому, сьогодні і в подальшому бажаємо Вам міцного здоров’я, миру і злагоди, нових значних звершень у справі служіння Українському народові. Нехай завжди Вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних та близьких. Щоб життя було цікавим, а будь-яка мета досяжна – бо людина Ви порядна, мудра і поважна! Бажаємо завжди приймати вірні рішення і ніколи не ставити під сумнів свою бездоганну репутацію, бажаємо будувати успішні плани та вдало їх реалізувати. Бажаємомати великий успіх у Вашійдіяльності, і робититількивпевнені кроки до яскравого світу щастя та вдачі. Ми, як і весь український народ щиро Вас поважаємо! Успіхів Вам і ще раз вітаємо із призначенням на пост Міністра Оборони України!

З глибокою повагою та найщирішими побажаннями від українського народу та редакції медіа-холдингу  “PERSONA.TOP


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO