У Чернівцях працівники управління по боротьбі з корупцією затримали за хабар офіціанта

У Чернівцях працівники управління по боротьбі з корупцією затримали за хабар офіціанта

Загрузка...

15 листопада близько 9:15 у Чернівцях працівники управління по боротьбі з корупцією СБУ затримали за отримання хабара офіціанта кафе “Вечірнє рандеву” Володимира Олінкевича. Про це повідомляє видання “Молодий буковинець”.

Офіціант регулярно брав хабарі у відвідувачів кафе, – повідомляє прес-секретар чернівецького управління по боротьбі з корупцією СБУ Ірина Ілечко. – Працівники управління близько тижня стежили за ним, після чого взяли на гарячому. В п’ятницю зранку, коли пильність Олінкевича була на низькому рівні, переодягнені оперативники прикинулись клієнтами кафе і замовили каву – два еспресо, а під час оплати рахунку дали офіціанту на 5 гривень більше. Коли офіціант взяв гроші, на нього одягли наручники і зачитали обвинувачення.

За словами Ілечко, це зовсім не поодинока ситуація і у Чернівцях працює маса працівників сфери обслуговування, які регулярно беруть хабарі у своїх клієнтів. “Але з цим треба боротись – що наше управління і робить“, – додає прес-секретар.

Я нічого не розумію, – прокоментував ситуацію затриманий офіціант, – Відвідувачі завжди давали “на чай”, і жодних проблем ніколи не було. А тут…

Яке покарання чекає на горе-офіціанта наразі не озвучено.

Відомо також, що завдяки офіціанту-хабарнику план на листопад чернівецького управління по боротьбі з корупцією виконано.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO