Під ГПУ активісти вимагали розслідування незаконної діяльності білетного оператора Концерт.ЮА

Під ГПУ активісти вимагали розслідування незаконної діяльності білетного оператора Концерт.ЮА

Загрузка...

Біля Генеральної прокуратури відбувся громадський пікет, метою якого було спрямувати увагу керівництва правоохоронних органів до ситуації з порушенням українського законодавства зі сторони представників так званої «концертної мафії».

Організаторами пікетування виступили низка громадських організацій, серед яких ГО «Честь-Україна», ГО «Комітет по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією» та інші об`єднання.

Зокрема, пікетувальники вимагали притягнути до відповідальності керівництво Концерт.ЮА (Дмитро Феліксов, Євгеній Лисенко, Дмитро Чинь)  і його партнерів – ТОВ «В ТІКЕТ»,  ТОВ «ГАС КОНЦЕРТ»  і  ТОВ «ПОП КОРН», які тісно співпрацюють з російськими фірмами, приховують мільйонні прибутки та допомагають викачувати гроші на користь країни-агресора.

Про ці порушення, фігурантом яких виступало Концерт.Юа, останнім часом багато писали ЗМІ, були зроблені журналістські запити до правоохоронних органів. Зокрема, подробиці справи можна прочитати у матеріалі — Кому війна, а кому мати рідна: як «КОНЦЕРТ.ЮА» заробляє мільйони на аферах, схемах і конфлікті з РФ — журналістське розслідування – по мотивах публікації сайту sxemy.com.: https://westnews.info/news/Komu-vijna-a-komu-mati-ridna-yak-KONCERT-YUA-zaroblyaye-miljoni.html

Що стосується громадської акції під ГПУ, місце протесту було обрано не випадково. Як повідомили журналістам організатори, під час мітингу у керівників Концерт.ЮА досі є «криша» саме у Генеральній прокуратурі, і що ця «криша» власне саботує розслідування і блокує слідчі дії по чисельним фактам ухиляння від сплати податків та порушення діючого законодавства. Не кажучи вже про морально-етичну сторону діяльності, в якій присутні тісні стосунки із російським шоу-бізнесом та постійні намагання відновити в Україні гастролі одіозних російських виконавців на кшталт «Вороваек» та інших кремлівських посіпак.

На думку протестувальників і викривачів корупції, довести шахрайські схеми Concert.ua та її партнерів можна буде документально, якщо витребувати дані з платіжної системи WAY FOR PAY, якою користуються спритні аферисти. Там буде чітко видно – скільки коштів пройшло по системі реально, а скільки було засвічено по «офіційних документах».

Але для цього необхідна воля керівництва ГПУ і контроль зі сторони депутатів, СБУ та Президента, бо в іншому випадку, справу повільно спустять на гальмах та все повернеться до старих схем.

До протестувальників вийшов черговий прокурор, якому передали заяву та запит щодо стану розслідування і наступних кроків слідства. Громадськість чекає реакції керівництва ГПУ і сподівається, що концертних  аферистів нарешті притягнуть до відповідальності.

За мотивами прес-релізу

person.biz.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO