Руслан Рябошапка стояв, жував соплі та плакався на засилля медіаатак. Тим часом,...

Руслан Рябошапка стояв, жував соплі та плакався на засилля медіаатак. Тим часом, народ дивився на ці соплі та несамовито голосував ствердно на питання про реванш….

Загрузка...

На ток-шоу Свобода слова на ICTV глядачів питали «Чи загрожує Україні реванш старої системи?». Так от – 63% гостей у студії і 82% під час онлайн-голосування відповіли ствердно.

Хоча у студії виступали усі нові “ліца”: Генпрокурор Руслан Рябошапка, міністр оборони Андрій Загороднюк і перший заступник міністра нового міністерства цифрової трансформації Олексій Віскуб. Останній, наприклад, розповідав про прогресивний і потрібний додаток “Дія”

Очевидно, народ впав у песимізм після виступу Генпрокурора. Руслан Рябошапка фактично нічого не відповів на конкретні питання Vitaliy Shabunin щодо спроб Ігоря Коломоського відсудити гроші за врятований державою ПриватБанк та ніяк не засудив заяви олігарха про спроби розвернути країну від Заходу і йти на Схід, до Росії. Шабунін констатував, що Коломойський – це і є реванш. У відповідь Руслан Рябошапка відповів заїздженою фразою, яка ні до чого не зобов’язує, що усе потрібно розслідувати згідно закону. Тобто, він “за мір во всьом міре”. Ну, “ясєнь пень”, що згідно закону. Але з цією заявою дисонують факти, що усі рішення ухвалюються так як вигідно Ігорю Коломойському. Часто навіть “іменем України”…

Генпрокурору нічого не знайшлося відповісти і на питання волонтера Vitaliy Deynega щодо вседозволеності юриста часів Віктора Януковича Андрія Портнова. Того самого, який закликає бити при зустрічі в обличчя майданівців та не боїться публічно погрожувати сексуальною розправою прокурорам. До речі, за подібний натяк Сергію Пояркову Генпрокуратура шиє кримінал по статті замах на вбивство цілого Президента. Але Андрію Портнову за це ж само, виявляється, “впаяти” статтю чомусь не можна.

Руслан Рябошапка стояв, жував соплі та плакався на засилля медіаатак. Тим часом, народ дивився на ці соплі та люто і несамовито голосував ствердно на питання про реванш….

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO