У Кременчуці медсестра наклала на себе руки через колекторів

У Кременчуці медсестра наклала на себе руки через колекторів

Загрузка...

У Полтавській області медсестра з Кременчука наклала на себе руки через проблеми з виплатою боргу. Її тіло знайшли в квартирі однієї з багатоповерхівок міста, а поруч виявили передсмертну записку.

Як повідомила пресофіцер Кременчуцького міського відділу поліції Ганна Васенко, жінка ввела собі в вену смертельну дозу медичного препарату, повідомляють “Факти”.

Офіційно про зміст передсмертної записки не повідомляється, але колеги жінки розповіли, що медсестра не змогла вчасно виплатити взятий кредит, а колектори перетворили її життя на пекло і вона звинувачувала їх у своїй смерті.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект “Про захист прав і законних інтересів боржників при здійсненні колекторської діяльності” (№ 2133). Детальніше про ініціативу читайте на сайті “Сьогодні” –Брудні методи під забороною: чи захистить від колекторів новий закон.

Варто додати, що, поки влада розробляє законодавство, яке захистить українців від свавілля колекторів, жительку Києва тероризують дзвінками. Анастасія звернулася до команди “Сьогодні” по допомогу. Їй вже тиждень “обривають” телефон. При цьому киянка запевняє: ніякого кредиту не брала, тому і віддавати не буде.

Сегодня


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO