Петиція. Звільнити з посади гендиректора “Укрпошти” Ігоря Смілянського

Петиція. Звільнити з посади гендиректора “Укрпошти” Ігоря Смілянського

Загрузка...

Пошта зруйнована, відділення закриваються, газети та кореспонденція доходять невчасно, листонош скорочують, а ті, що залишилися, працюють на неповні ставки. Це – лише неповний обрис “апокаліпсису”, який з’єдає зсередини єдиного національного оператора поштового зв’язку України “Укрпошту”.

На місцях реальний заробіток листонош становить 0.33-0.5 від мінімальної заробітної плати, багато хто з них не заробляє і двох тисяч гривень на місяць.

Реальна якість послуг, які сьогодні надає “Укрпошта”, залишає бажати кращого. Після скорочення і закриття сільських поштових відділень селяни взагалі не мають можливості повноцінно користуватися послугами єдиного національного поштового оператора України.
Це – та картина, яку ми бачимо не в “успішних” звітах на паперах чи в моніторах, а – в селах та маленьких містах України.

Хіба це ефективний менеджмент?

На фоні зубожіння людей в нашій державі генеральний директор “Укрпошти” не соромиться своїх заробітків на посаді. Майже два мільйона гривень – така зарплата провального керівника держпідприємства, яка відлякне будь-якого інвестора, що захоче вкласти кошти в розвиток нашої країни.

95 тисяч гривень на день “заробляє” Смілянський в своєму комфортному кріслі. Це – 4-місячна зарплата військовослужбовця України на передовій, який щодня ризикує своїм життям заради таких, як Смілянський. Так де справедливість?

Засновником і акціонером АТ «Укрпошта» є держава в особі Міністерства інфраструктури України. Якщо на сьогоднішній день очільник Кабміну це – креатура Президента, то І. Смілянський опосередковано теж є креатурою Зеленського, і саме Президент має можливість припинити розвал “Укрпошти” та відкрите “пограбування” її генеральним директором через отримання непомірної зарплати. Звільнити державного мільйонера з займаної посади.

petition.president.gov.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO