В Києві озброєні псевдоактивісти напали на будівельників: є постраждалі

В Києві озброєні псевдоактивісти напали на будівельників: є постраждалі

Загрузка...

Вчора, 14.01.2020 по вул. Микільсько-Слобідській у Дніпровському районі м. Києва було вчинено низку протиправних дій поруч із земельною ділянкою, яка перебуває у приватній власності ТОВ «НОВА СЛОБІДКА». Зокрема, групою агресивно налаштованих осіб здійснені спроби силового перекриття руху дорогою загального користування під час заїзду важкого автомобільного транспорту на приватну територію будівельного майданчика.

При цьому місцевий мешканець, маючи при собі незареєстровану холодну зброю – ніж, здійснив збройний напад на будівельників та натравив собаку бійцівської породи на водіїв.

Внаслідок вищевказаних дій постраждали кілька осіб зі сторони забудовника, а також пошкоджено техніку підприємства та підрядних організацій, залучених до виконання будівельних робіт.

На місце пригоди було викликано слідчо-оперативну групу Національної поліції України, яка задокументувала факт вчинення протиправних злочинних дій. Були надані свідчення, зібрані необхідні докази.

Додамо, що ТОВ “НОВА СЛОБІДКА” має всю визначену чинним законодавством дозвільну документацію для проведення підготовчих і будівельних робіт, а також є законним землекористувачем земельної ділянки по вул. Микільсько-Слобідська, 7-9 на праві приватної власності.

Підкреслимо, що це не перший випадок вчинення відверто злочинних дій, спрямованих проти законного будівництва на приватній власності ТОВ «НОВА СЛОБІДКА». За фактом правопорушення в поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Зловмисникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO