Справа Шеремента: суд залишив Кузьменко від вартою

Справа Шеремента: суд залишив Кузьменко від вартою

Загрузка...

Сьогодні, 24 грудня, Київський апеляційний суд залишив під вартою Юлію Кузьменко, яка підозрюється в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це повідомляє кореспондент “Прямого”.

Рішення суду зустріли криками “Ганьба”.

“(Запобіжний захід – ред.) залишити без змін”, – сказав суддя.

Прокурори виступали проти зміни запобіжного заходу, а адвокат Кузьменко вимагав скасувати взагалі рішення Печерського суду про обрання запобіжного заходу.

Загалом 56 людей готові були взяти Кузьменко на поруки.

Колишній чоловік Юлії, Дмитро Кузьменко, з яким вона була одружена до 2017 року, запевняє, що на момент вбивства Шеремета, його дружина була вдома.

Нагадаємо, що 23 грудня Апеляційний суд Києва залишив під вартою ветерана бойових дій і музиканта Андрія Антоненка, якого підозрюють в організації вбивства журналіста Павла Шеремета.

Також, через неявку прокурорів суд переніс розгляд апеляції на арешт Андрія Антоненка і Юлії Кузьменко, яких підозрюють у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета.

Також раніше підозрюваний у справі вбивства журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко подав позов на Зеленського, Авакова і Рябошапку.

Адвокат ветеранів АТО Інни й Владислава Грищенків Віталій Ковальчук вимагає від Міністерства внутрішніх справ спростувати інформацію щодо ймовірної причетності його підзахисних до вбивства журналіста Павла Шеремета.

13 грудня Печерський суд заарештував до 8 лютого 2020 року військовослужбовця і музиканта Андрія Антоненка.

prm.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO