ДП «Контейнерний термінал Одеса» у трійці лідерів рейтингу черноморских контейнерних терміналів

ДП «Контейнерний термінал Одеса» у трійці лідерів рейтингу черноморских контейнерних терміналів

Загрузка...

12 вересня в Одесі в конференц-залі готелю «Лондонська» відбувся XIII Міжнародний контейнерний саміт. Традиційно організатором заходу було видавництво «Порти України». Форум зібрав представників контейнерних ліній, агентських і експедиторських фірм, Одеської митниці ДФС, Одеської залізниці, юристів, фахівців портової галузі, морської громадськості.

В ході саміту відбулося нагородження переможців серед контейнерних терміналів Чорного моря за підсумками 2018 року. Третє місце за обсягами перевалки контейнерів і темпами зростання серед 20 чорноморських терміналів посів колектив ДП «Контейнерний термінал Одеса» (КТО). Нагороду генеральному директору компанії Анастасу Коккіну вручив представник Одеської облради Сергій Петровський.

– Наша компанія за обсягами перевалки контейнерів є лідером на українському ринку. У минулому році колектив перевалив 338 тис. TEU, що на 16 відс. більше показника 2017 р І серед терміналів на Чорному морі ми відзначені серед кращих. Але наша мета наздогнати лідера-порт Констанца – і стати першими. З таким високопрофесійним колективом, як у нас, ми цього доб’ємося,- сказав А.Коккін, отримуючи нагороду.

Прес-служба адміністрації Одеського порту


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO