KSD AURUM запрошує мукачівців на модний показ українських прикрас та одягу!

KSD AURUM запрошує мукачівців на модний показ українських прикрас та одягу!

Загрузка...

Цієї неділі, 11 серпня, ювелірна компанія KSD AURUM запрошує на головну fashion-подію міста. На червоній доріжці будуть представлені сучасні ювелірні прикраси з бурштином VRODA та аутентична колекція одягу від українського дизайнера Ганни Максимчук, яскрава розважальна програма від Юрія Чорія, а також розіграш цінних подарунків.

VRODA Amber Jewelry — український бренд сучасних ювелірних прикрас із бурштину, які розкривають неперевершену красу бурштину та привертають увагу до культурної спадщини України.

Ганна Максимчук – молодий український дизайнер, стиліст та художник. Колекція одягу «Містичнаемоція» є синергією професіоналізму та любові до України. В ній поєднується мотиви старовинного оберега українського народу – хустки та сучасні моделі, виконані з високоякісних тканин.

Завітайте на модний показвід AURUM та отримайте чудовий настрій, яскраві емоції, цінні подарунки, знижки на ювелірні прикраси та незабутні враження від AURUM!

До зустрічі 11 серпня о 13:00.

Місце проведення: біля ювелірного магазину KSD AURUM, вул. Пушкіна,10.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO