Працівники ТТУ звертаються до президента та збирають підписи на підтримку їх начальника...

Працівники ТТУ звертаються до президента та збирають підписи на підтримку їх начальника Євгенія Демчика

Загрузка...

Відповідну інформацію на своїй сторінці у Фейсбук розмістила водій тролейбуса Ліна Пічугіна.

Вона закликає своїх колег підписувати звернення, не мовчати та об’єднуватись, щоб підтримати керівника.

«Доброго дня, друзі! Звертаюсь до всіх Житомирян, але на даний момент, поки що, цей пост стосується більше працівників нашого Житомирського ТТУ. Не будьте сторонніми, не бійтесь нікого, нас більшість, ми переможемо.Ми збираємо підписи на підтримку нашого керівника Демчика Є. О.Підписуйтесь, скільки вже можна терпіти це свавілля, цю несправедливість?!!! Що в державі, що в окремо взятих організаціях, де не дають нічого зробити для покращення життя, де зв’язують і руки, і ноги!!! Я свій підпис поставила! !!! Черга за вами. Від нас простих громадян залежить наше майбутнє, та майбутнє наших дітей, розвиток наших міст, розвиток нашої країни. Досить мовчати, давайте об’єднуватись і боротись з цим!», – написала Ліна Пічугіна.

Пізніше вона опублікувала допис вдячності начальнику Євгенію Демчику за його роботу.

«Хочеться висловити слова подяки за ваше прекрасне ставлення до підлеглих і до всіх жителів нашого міста. Ми вважаємо вас найкращим директором. Саме, ВАС, а іншого нам не потрібно. Ви уважно вислуховує кожного, і ми вас за це поважаємо. Людина більшу частину часу в своєму житті проводить на роботі, тому хочеться тут відчувати себе комфортно. Ви нам в цьому допомагаєте. Завдяки вам ми змогли створити дружний колектив, люди в якому працьовиті, добрі і веселі. Спасибі вам за те, що навіть в найскладніших стресових ситуаціях, ви не падаєте духом і зберігаєте оптимізм і впевненість в собі. Все це необхідно для результативної праці. З повагою колектив КП ЖТТУ».

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO