Документальний фільм «Гідра» — у кінотеатрах України!

Документальний фільм «Гідра» — у кінотеатрах України!

Загрузка...

Наш документальний фільм «Гідра» з травня 2019 року доступний глядачам з усього світу — його можна подивитись в iTunes, Prime Video, GooglePlay чи Vudu або купити диск у інтернет-магазині Amazon чи в одному із звичайних магазинів Baker & Taylor. А американські глядачі можуть переглянути фільм у провідних кабельних мережах США.

Нарешті українські глядачі можуть переглянути наш фільм у кінотеатрах: з цього четверга починаються покази «Гідри» у київських кінотеатрах «Жовтень» і «Сінема Сіті» та кінотеатрах мережі «Планети Кіно» по всій Україні — в Києві, Львові, Одесі, Харкові та Сумах.

Фільм розповідає про унікальну спецоперацію Служби безпеки України, яку в дев’яностих було проведено спільно із спецслужбами європейських країн та США. Це справжній детектив: стеження, погоні, робота під прикриттям, круті мафіозі, корумповані держслужбовці…

Фільм було створено на замовлення Держкіно України у 2018 році Міжнародним продюсерським центром «Фор-Пост» та американською компанією Rattapallax.

У кінотеатрі «Жовтень» фільм демонструється щоденно на сеансах 15:15 та 20:00. Квитки можна придбати у касах кінотеатру або на його сайті. Час показу може змінитися, тож слідкуйте за розкладами сеансів.

Запрошуємо всіх до кінотеатрів!

Трейлер фільму на YouTube-каналі «Фор-Пост»

Сайт кінотеатру «Жовтень»

Кінотеатр «Жовтень» на картах Гугл

Веб-сайт «Планети Кіно»

Веб-сайт «Сінема Сіті»


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO