Одеський порт визнано найкращим портом Чорноморського регіону

Одеський порт визнано найкращим портом Чорноморського регіону

Загрузка...

Одеський порт став лауреатом церемонії нагородження Mare Nostrum MedCruise Awards в номінації «Кращий порт Чорноморського регіону». Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив начальник Одеської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України» Ігор Ткачук. 

У прес-службі адміністрації Одеського морського порту повідомили, що церемонія нагородження пройшла 25 червня, в рамках традиційного Тижня судноплавства в Генуї. Загалом свої відзнаки отримали представники портів у 19 номінаціях. 

Очільник державного підприємства Ігор Ткачук зауважив, що дана відзнака – нагорода за «стійкість».

Останніми роками кількість суднозаходів круїзних лайнерів до Одеси почала стрімко скорочуватись, а минулого року цей показник впав до нуля, – прокоментував Ігор Ткачук. – Подібна ситуація склалась в силу ряду причин пов’язаних з геополітичними чинниками. Проте наша команда продовжувала працювати над  поверненням білих теплоходів в акваторію Чорного моря. Мова йде про системну роботу в рамках Асоціації MedCruise, проведення переговорів з представниками круїзних ліній та участь у міжнародних виставках. Також адміністрація Одеського порту взяла на себе ініціативу зі створення міжнародної робочої групи з представників круїзних портів Чорного моря, яка веде активну роботу з операторами ринку, інформує їх про розвиток круїзної інфраструктури в регіоні, про ситуацію з безпекою і так далі. Нагорода, яку ми отримали в Генуї це, по суті, підтримка цієї нашої роботи і одночасно це сигнал операторам ринку, що ситуація в регіоні стабілізувалася.

Отримуючи нагороду Mare Nostrum MedCruise Awards заступник начальника адміністрації Одеського порту Руслан Сахаутдінов сердечно подякував керівництву MedCruise за підтримку чорноморських портів.

Зазначимо, відбір номінантів, процедуру голосування та церемонію нагородження переможців рейтингу організували найбільша в світі Асоціація суб’єктів круїзного судноплавства Середземного і прилеглих морів MedCruise спільно з адміністраціями портів Генуя і Савона і редакцією журналу Grimaldi Magazine Mare Nostrum.

Довідково, на 2020 рік Одеський порт вже отримав 11 заявок на суднозаходи круїзних лайнерів під іноземним прапором і 8 заявок надійшло на сезон 2021 року.



Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO