«КРАСА КРАЇНИ 2019» – найграндіозніше свято краси та жіночності

«КРАСА КРАЇНИ 2019» – найграндіозніше свято краси та жіночності

Загрузка...

Вже 14 червня 2019 на сцені столичного Національного академічного театру оперети відбудеться найграндіозніше свято краси та жіночності – перший Загальнонаціональний конкурс «КРАСА КРАЇНИ 2019». 15 красунь з усіх куточків України будуть змагатися за звання тієї, хто гідна носити почесний титул «КРАСА КРАЇНИ», і саме вона представить вже у грудні нашу державу на світовому найпрестижнішому конкурсі «Місіс Земна Куля 2019» (MrsGlobe 2019) в китайському місту Шеньжені.

«Ми по праву можемо називатися народним конкурсом, оскільки у виборі переможниці приймають участь саме українці, які віддають свої голоси за ту жінку, яку вони вважають найгіднішою. Ми не маємо відборів та кастингів, у нас все прозоро і доступно. Це і є нашою головною відміною від багатьох існуючих конкурсів краси» – відмічає організатор та головний продюсер проекту, Перша віце Місіс Земна куля 2018 Ірина Келлер. І справді, кожна жінка України, не зважаючи на її фізичні параметри, або соціальний статус вже завтра може стати народною Королевою, та заявити про себе усій країні.

Зараз фіналістки проекту проходять підготовку до самого важливого дня в рамках проведення «Марафону краси», де вони відвідують уроки хореографії від відомої міжнародної школи танців ArthurMurey, психологічні тренінги, консультації з відомими дієтологами, коучами, працюють зі спеціалістами UkrainianAesthetics у сфері косметології та багато іншого.

Наразі триває підготовка до феєричного Суперфіналу. Відомо, що захід відвідає вся  культурна еліта країни, а також багато дипломатичних гостей, відомі політики, представники вітчизняного бізнесу, громадські діячі та українські спортсмени. Режисер-постановник проекту, легендарний композитор та продюсер Роман Загороднюк задіяв до фінального шоу таких відомих та талановитих людей, як хореограф Денис Христюк, співачка Ксенія Ельтухі, співак – переможець Х-фактору Дмитро Бабак та інші. Ведучими заходу стануть неперевершена Надія Мейхер та харизматичний красень Богдан Трибой. Ексклюзивним глянцевим партнером проекту виступив журнал UkrainianPeople.

Квитки на захід можна придбати на kontramarka.ua.

Зі всіма новинами можна ознайомитись на офіційному сайті проекту www.krasakrainy.com, або на сторінках конкурсу в соціальних мережах.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO