КОМАНДА ЗЕ ВІДМІНИЛА СВІЙ ЖЕ БРИФІНГ

КОМАНДА ЗЕ ВІДМІНИЛА СВІЙ ЖЕ БРИФІНГ

Загрузка...

ЗеКоМанда анонсувала сьогодні брифінг з кандидатом в Президенти В.О.Зеленського і запросила на нього журналістів. Журналісти і блогери прийшли, але.. коли В.А.Зеленський побачив у натовпі через віконце блогерів М.Олешка і А.Полтаву, він зacцяв і терміново відмінив брифінг. При чому ЗеКоМанда раптом почала заперечувати свій заклик до журналістів прийти на брифінг.
Крім того, охорона Зеленського почала ображати журналістів і блогерів, що прийшли на анонсований брифінг.
Чи буде ЗеКоМанда вибачатися за те, що сама відмінила брифінг та образила людей?

КОМАНДА ЗЕ ВІДМІНИЛА СВІЙ ЖЕ БРИФІНГЗеКоМанда анонсувала сьогодні брифінг з кандидатом в Президенти В.О.Зеленського і запросила на нього журналістів. Журналісти і блогери прийшли, але.. коли В.А.Зеленський побачив у натовпі через віконце блогерів М.Олешка і А.Полтаву, він зacцяв і терміново відмінив брифінг. При чому ЗеКоМанда раптом почала заперечувати свій заклик до журналістів прийти на брифінг.Крім того, охорона Зеленського почала ображати журналістів і блогерів, що прийшли на анонсований брифінг.Чи буде ЗеКоМанда вибачатися за те, що сама відмінила брифінг та образила людей?

Gepostet von Myrotvorets News am Donnerstag, 4. April 2019

Myrotvorets News


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO