МВС і Аваков з народом? Чи причалив до олігархів?

МВС і Аваков з народом? Чи причалив до олігархів?

Загрузка...

До дня виборів залишилось дуже мало часу, але ситуація навколо 31 березня вкрай загострюється. Точніше, вже від тепер можемо констатувати факт, що Україну точно чекає невеселий день сміху.

Нажаль, може статись так, що 1 квітня ми, українці, будемо лити сльози горя. Причиною цього можуть бути масові сутички і заворушення по всій державі. Одним із фактів, що призведе до цього є поведінка Міністра Внутрішніх Справ  Арсена Авакова. Останнім часом ця людина щоразу частіше з’являється на публіці і дає багато інтерв’ю та заяв. Постать даного міністра, нажаль, ми не можемо назвати бездоганною, надто все в нього виходить начебто правильно – це з його слів. То він вийшов і заявив, що чекає провокацій і великого траншу грошей, щоб його скомпрометувати. То явно виступає із закликами, що поліція за чесні вибори, а при цьому явно і не цураючись веде боротьбу на стороні Юлії Тимошенко. Маючи під контролем одну із найвпливовіших силових структур він з легкістю маніпулює ситуацією з махінаціями у виборчому процесі. Головний ворог для Авакова – це Порошенко.

Щодо самого Арсена Борисовича, то можна констатувати факт, що він один із найхитріших і найрозумніших політичних гравців сьогодення у нашій державі. Прикриваючись довгий час своїм постом він заявляв, що буде дотримуватись нейтралітету, при тому що довгий час був соратником БПП.

Але, наче за збігом обставин, він чітко змінив свою думку, а найголовніше, зміна світогляду в нього прийшлась на час, коли практично він буде неосяжним  для свого роду «імпічменту». Так прорахувавши час, використовуючи службове становище він задовго до виборчого процесу усвідомив, що вся гра буде йти проти чинного президента. А точніше йому «друзі» явно пояснили, що гра буде йти в одні ворота. Тому, він довго і не замислювався і став на сторону атакуючих, адже кращий захист — атака.

Арсен Аваков чітко розуміє що стоїть на кону – це як мінімум крісло міністра МВС, або й ціле крісло Прем’єр Міністра. Ну і звісно в разі програшу вже він буде змушений ніжитись на сонці теплих країн. Ця людина явно згодилась на правила гри, які запропонував Коломойський: їхня ціль пан або пропав. Пан Аваков вже в своїх інтерв’ю часто обговорюється фразами антипорошенківців – « в нас точно буде новий президент, і це не Порошенко». Звідси зрозумілим стає основний факт поведінки міністра – не з однією Ю.Тимошенко він домовлявся, він скоріш за все був на килимі у головного «ляльковода». Де йому чітко пояснили – головне не Порошенко. І цю позицію він поставив за мету собі у цих виборах.

Підводячи підсумки, ми бачимо, що на арені вчасно для певних кандидатів, а саме для тих хто проти Порошенка з’явився свого роду «сірий кардинал». Який чітко, спокійно, покроково робить свою справу. І його мета в цих виборах не факт, що принесе користь українському народові. В цій ситуації ця людина, як і всі його попередники, у виборі: народ чи олігархи?

Нажаль прийняла сторону не народу. Але, надіємось, що наша думка є помилковою, і на виборах Арсен Аваков дійсно стане цією головною зброєю народу, що саме він і його підлеглі таки виконуватимуть свій Конституційний обов’язок, і дійсно будуть у важкі часи, а вони прийдуть, саме з українським народом.

Ihor Dumka


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO