Заснований українцями стартап для навчання дітей англійської отримав 1,5 мільйона доларів

Заснований українцями стартап для навчання дітей англійської отримав 1,5 мільйона доларів

Загрузка...

Стартап Allright.io, заснований українцем Олегом Оксюк, оголосив про закриття раунду інвестицій в розмірі 1,5 млн доларів.

Основним інвестором виступив фонд Buran Venture Capital, повідомляє AIN. Також в раунді брав участь інвестор seed-стадії.

Allright.io – це онлайн-школа для вивчення англійської мови для дітей від 4 до 12 років. Компанія продає індивідуальні онлайн-уроки з репетиторами онлайн і заробляє на комісії. Поки у неї найбільше продажів у Росії, Україні та країнах СНД. Нещодавно AllRight.io також запустився на ринках Польщі та Іспанії й отримані гроші планує витратити на подальшу експансію в Європу.

Allright.oi була заснована в кінці 2017 року США. Офіс розробки компанії розташований в Україні.  Він також відповідає за клієнтську підтримку, продажі, маркетинг і методологію.

Раніше було оприлюднено рейтинг українських стартапів на Kickstarter, які зібрали найбільші суми у 2018 році.

Нагадаємо, українським стартап Spinbackup у галузі захисту хмарних даних для малого і середнього бізнесу, отримав за підсумками чергового раунду інвестицій  1,5 млн доларів.

Раніше компанія Snap придбала стартап молодого українця Teleport Future Technologies. Додаток може фарбувати волосся на фото у різні кольори.

ua.news


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO