Золото Венесуели – 3 тонни придбала компанія з ОАЕ

Золото Венесуели – 3 тонни придбала компанія з ОАЕ

Загрузка...

21 січня компанія Noor Capital повідомила про покупку 3 тонн золота у Центрального банку Венесуели. Про це йдеться в прес-релізі компанії, розміщеному в Twitter.

Раніше повідомлялося, що Центральний банк Венесуели розраховує найближчим часом продати близько 15 тонн золота ОАЕ.

У заяві підкреслюється: “Noor Capital не приймає участь в будь-яких незаконних або заборонених угодах. 21 січня 2019 року Noor Capital придбала приблизно три тонни золота у Центрального банку Венесуели згідно з міжнародними стандартами та чинним місцевим законам. Подальших угод не було”

Компанія також зазначила, що буде утримуватися від угод з Венесуелою до тих пір, поки ситуація в республіці не стабілізується.

Нагадуємо, що представники опозиційного парламенту Венесуели заявили, що в країну прибув порожній літак з Росії, який повинен був вивезти частину золотовалютного фонду республіки. Цю  інформацію венесуельська влада країни заперечує.

 Пізніше ЗМІ повідомили, що уряд Венесуели відклав плани з вивезення 20 тонн золота, яке стало предметом пильної уваги як в країні, так і за її межами.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO