Керівництво “Укрпошти” звинуватили у винаході хитрої схеми: “Це грандіозний скандал”

Керівництво “Укрпошти” звинуватили у винаході хитрої схеми: “Це грандіозний скандал”

Загрузка...

Керівник державного підприємства “Укрпошта” схожий на мохноногого хом’ячка, оскільки причетний до грандіозної схемою

Про це в програмі “Не добрий вечір” заявив її телеведучий Ігор Лесєв.

“А Ігор Смілянський Укрпошту очолює вже третій рік. Для мохноногого хом’ячка – це граничний термін. Мені нічого невідомо про статеве життя Смілянського. Можливо, він теж розмножується. Але те, що Ігор Смілянський жере неабияк – це незаперечний факт”, – зазначив він.

Доказом цього, стверджує Лесєв, є різниця в зарплатах працівників “Укрпошти“.

“Дивіться. Рядовий листоноша отримує дві – дві з половиною тисячі гривень на руки. Це в місяць. Збиваючи ноги і взуття, яку йому не за що купити. А Ігор Смілянський, працюючи в такий же держструктурі, як і рядові листоноші, має тільки директорську ставку 745 тисяч гривень. Це без преміальних і надбавок. А мохноногі хом’ячки краще не потрахаються, але призначать собі премію і надбавочку”, – підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, поляки затримали фірмовий мікроавтобус державного підприємства поштового зв’язку з контрабандою сигарет

Факт затримання автомобіля «Укрпошти» польськими митниками підтвердив начальник Львівської митниці Левко Прокіпчук та прес-служба ПАТ «Укрпошти», передають львівські журналісти.

Як стало відомо, фірмовий автомобіль «Укрпошти» перетнув пункт пропуску «Шегині» і намагався в’їхати в ЄС через ТОВ «Медика», де і був затриманий польськими митниками. Посилки оформлялися у Київській митниці, а Львівська митниця здійснювала їх транзитне оформлення.

«Безумовно виявлення сигарет в мікроавтобусі« Укрпошти »на кордоні з Польщею — це не звичайне виявлення. Його особливістю є те, що незаконне переміщення здійснювало державне підприємство поштового зв’язку. Однак це ні в якому разі не знімає відповідальності з посадових осіб митниці, які відповідають за митне оформлення таких товарів.

Укрпошта

Нагадаємо, на кордоні з Польщею український чекає «сюрприз»: що відбувається.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO