Не хотілося про зраду, та все ж зізнаюсь у страшному: я ненавиджу...

Не хотілося про зраду, та все ж зізнаюсь у страшному: я ненавиджу Укрпошту. І причому люто

Загрузка...

Отак приходиш рівно о восьмій ранку – акурат на відкриття відділення, і щиро розраховуєш усе зробити і встигнути на роботу. Та де там! На твоє прохання продати два маркованих конверти по Україні касир спершу 5 хвилин роздивляться стопку із ними, перераховує, після чого врешті перенаправляє тебе “туди”, вказавши пальцем на іншого касира. Той, тобто та, теж особливо не квапиться, бо вже хвилин десять готує до відправлення лист попереднього клієнта. Поруч стіл іншої працівниці, до якої за наївністю ти звертаєшся з тим же проханням, але тобі відмовляють, бо ж “не касир я”. Зрештою, ти тупо гаєш 20 хвилин і йдеш звідти ні з чим. Це було у відділенні, що на проспекті Миколи Бажана, 12. І да, черги не було. 

Але насправді схожий сервіс скрізь, навіть у столичному головпоштамті. На прохання продати маркований конверт, тобі дають окремо конверт і окремо марку, а коли просиш при цьому клей – розводять руками, мовляв, язичком її, язичком. Ну ок, біг з нею, з тою гігієною. Але коли в тебе із 20 тих конвертів, то якось дивно виглядає оце “прослинювання”. І да, на головпоштамті тебе теж обслуговують не відразу. Навіть якщо черги немає. Просто із двох працівниць, які зайняті у відділі листівок-конвертів, одна намагається працювати, інша – вдає, що намагається.

Igor Smelyansky, а можна зробити якось так, щоб реформа була таки реформою, щоб працівники Укрпошта не були такими аморфними, а більш зацікавленими у роботі з клієнтами? Бо я вже зарікався мати справу з нацоператором поштового зв’язку, але бачу, що таки муситиму відмовитися від послуг. Вочевидь, сьогодні буде останній раз. 

P. S. Не хочу порівнювати Укрпошту з тією ж “Новою поштою”, та все ж, козирем другої є як мінімум швидкість доставки відправлень, як максимум – робота навіть у державні вихідні. Хоч і до НП також є питання.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO