Смілянський каже, що 92 %, працівників Укрпошти це жінки. Це виходить, що...

Смілянський каже, що 92 %, працівників Укрпошти це жінки. Це виходить, що він з жінками воює? Це як потрібно ненавидіти українок, щоби опуститься до такого

Загрузка...

Подивився бліяння смілянського перед Порошенко, згадав власну історію мого звільнення ним з Укрпошти і як правник хочу додати статтю у Кримінальний Кодекс України – доведення роботодавцем працівника до звільнення.

І якщо 10 000 працівників Укрпошти – поштаріа, в тому числі і я написали на смілянського заяви, то йому точно вліпили пожиттєвий строк.

Смілянський каже, що 92 %, працівників Укрпошти це жінки.
За його, ще не закінчену діяльність вже звільнилися понад 10 000 працівників.
Це виходить, що він з жінками воює?
І як потрібно ненавидіти українок, щоби опуститься до такого.

Ми маємо припинити закриття поштових відділень у селах, і особливо у віддалених селах. Треба забезпечити їх підтримку за рахунок загального балансу "Укрпошти". Я ініціював внесення до Держбюджету 500 млн грн, які би компенсували збитки "Укрпошти" для доставки пенсій.Також наказую припинити звільнення листонош. На сьогоднішній день ці 500 млн грн дозволять забезпечити і відповідне підвищення заробітної платні, і захистити листонош. Бо це непросто доставка пенсій, доставка газет. Можливо для людини похилого віку – це єдиний зв'язок зі світомЗакликав Міністра інфраструктури проконтролювати питання із доставкою пенсій, збереженням відділень пошти та забезпеченням зарплат листонош. Я від своїх вимог не відступлюсь.

Gepostet von Петро Порошенко am Dienstag, 11. Dezember 2018

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO