СБУ: лікарі брали хабар за підтвердження інвалідності військових, 130 тисяч доларів вилучили

СБУ: лікарі брали хабар за підтвердження інвалідності військових, 130 тисяч доларів вилучили

Загрузка...

Щодня наші воїни боронять країну від російсько-терористичної навали. Часто ціною власного життя та здоров`я вони забезпечують мир та спокій тисячам українських міст і селищ. І держава піклується та підтримує своїх захисників, гарантуючи їх соціальний захист.

На жаль, деякі наділені владою особи мають на війні чималий зиск. Чергових таких хапуг наші співробітники викрили в Києві. Так лікар-експерт Центральної військово-лікарської комісії та голова столичного центру медико-соціальної експертизи налагодили злочинний бізнес на поранених атовцях. За підтвердження законних груп інвалідності вони брали з патріотів данину. Від одного з воїнів, який отримав на сході країни тяжке поранення ноги ескулапи вимагали понад сорок тисяч гривень. Та це верхівка айсберга. Під час подальших обшуків за місцями роботи та проживання ми виявили ще понад двадцять папок з документами бійців АТО, до кожної з яких було прикріплено конверт з грошима. Загальна сума вилученого складає 130 тисяч доларів.

Звичайно ж такі «подвиги» мають бути віддячені: хабарникам світить до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна та позбавленням права обіймали відповідні посади.

На данном изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

На данном изображении может находиться: 5 человек

Автоматический альтернативный текст отсутствует.

Служба безпеки України


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO