Вінничанин Ігор Ткачук став лауреатом рейтингу «100 найвпливовіших одеситів»

Вінничанин Ігор Ткачук став лауреатом рейтингу «100 найвпливовіших одеситів»

Загрузка...

Вінничанин, який очолює Одеську філію ДП «Адміністрація морських портів України» Ігор Ткачук став лауреатом четвертого щорічного рейтингу «100 найвпливовіших одеситів».

Про це йдеться на сторінці Ігоря Ткачука в Facebook.

«Сьогодні в Одеському порту працює єдина команда однодумців. Люди професійно виконують поставлені завдання й роблять свій щоденний вклад у розвиток підприємства. За минулий рік нам вдалося приступити до реалізації ряду важливих для держпідприємства проектів, після завершення яких, порт буде отримувати додатковий прибуток. Також 2018 рік увійде до історії як точка відліку у відновленні круїзного судноплавства в Україні. Ця нагорода є символом, що Одеський порт розвивається, що працює в правильному напрямку, а саме важливе, що керівництво підтримують люди», – зазначено в дописі.

Винница.info: Вінничанин Ігор Ткачук став лауреатом рейтингу «100 найвпливовіших одеситів»

Довідково.

Рейтинг «100 важливих одеситів» проводиться четвертий рік поспіль. Проект організований благодійним фондом «Журналісти за демократію» спільно з ВА «Одеса-медіа. За свідченням організаторів, з самого початку організаційний комітет запропонував розглянути список з трьохсот кандидатів. До 3 вересня всім бажаючим було надано можливість поповнити цей список. Таким чином, за місце в сотні боролися 505 номінантів. На протязі місяця за них віддавали свої голоси інтернет-користувачі. Паралельно оцінюючи експерти проекту – представники бізнесу, політики, освіти, культури та інших сфер.

Вiнниця.infoфото з сторінки Фейсбук Ігоря Ткачука


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO