На депутата від Соціал-демократичної партії Олега Романовського вночі скоєно напад. Йому спалили...

На депутата від Соціал-демократичної партії Олега Романовського вночі скоєно напад. Йому спалили автомобіль

Загрузка...

Цей депутат СДП бореться за те, щоб працівникам заводу “Зірка” у Шостці нарешті виплатили зарплати. Це підприємство військово-промислового комплексу, на якому борг за рік.

Ми звертаємося до Генерального прокурора України, Міністра внутрішніх справ – ЗНАЙТИ і ПОКАРАТИ тих, хто замахнувся на активістів і депутатів, які боряться за права простих людей, за їхню зарплату, за їхню пенсію, за їхні робочі місця!

НА ДЕПУТАТА СДП СКОЄНО ЗАМАХ

На депутата від Соціал-демократичної партії Олега Романовського вночі скоєно напад. Йому спалили автомобіль. Цей депутат СДП бореться за те, щоб працівникам заводу "Зірка" у Шостці нарешті виплатили зарплати. Це підприємство військово-промислового комплексу, на якому борг за рік. Ми звертаємося до Генерального прокурора України, Міністра внутрішніх справ – ЗНАЙТИ і ПОКАРАТИ тих, хто замахнувся на активістів і депутатів, які боряться за права простих людей, за їхню зарплату, за їхню пенсію, за їхні робочі місця!

Gepostet von Соціал-демократична партія – СДП am Samstag, 17. November 2018

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO