Подвійні стандарти від Сухомлина, мера Житомира, який практично знищив бізнес в незаконний...

Подвійні стандарти від Сухомлина, мера Житомира, який практично знищив бізнес в незаконний спосіб мій, та багатьох інших підприємців міста!!!

Загрузка...

Не зміг я пропустити пряму мову подвійних стандартів від Сухомлина, мера Житомира, який практично знищив бізнес в незаконний спосіб мій, та багатьох інших підприємців міста!!!

Нагадаю, що за витягами з реєстру Сухомлин та його сім’я має більше 160 зареєстрованих підприємств, не рахуючи десятків кафе-барів-ресторанів, в угоду яким решта громадського харчування практично знищено чи на грані закриття із за незаконних дій саме команди Сухомлина!!!

Не зміг я пропустити пряму мову подвійних стандартів від Сухомлина, мера Житомира, який практично знищив бізнес в незаконний спосіб мій, та багатьох інших підприємців міста!!!Нагадаю, що за витягами з реєстру Сухомлин та його сім'я має більше 160 зареєстрованих підприємств, не рахуючи десятків кафе-барів-ресторанів, в угоду яким решта громадського харчування практично знищено чи на грані закриття із за незаконних дій саме команди Сухомлина!!!

Gepostet von Роман Кучер am Dienstag, 13. November 2018

Источник


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO