Сергій Каплін: Шахтарі-страйкарі які вже 16 день під землею їх «взяли у...

Сергій Каплін: Шахтарі-страйкарі які вже 16 день під землею їх «взяли у полон» і везуть до Тимошенко попіарити Батьківщину!

Загрузка...

Увага: зателефонували шахтарі-страйкарі які вже 16 день під землею:

їх «взяли у полон» і везуть до Тимошенко попіарити Батьківщину! Везуть ті, хто розікрав шахти у Лисичанську та принижував шахтарів.

На «шахті Капустіна» де не виплачується 2 роки зарплата один з керівників «бютівець»! Його щиро ненавидять робітники, він же притягувався до кримінальної відповідальності за розтрату мільйонів гривень вкрадених на шахті і тд. Саме він і його поплічники знищили та розікрали Лисичанськвугілля.

За цей увесь час жоден депутат Тимошенко палець об палець не вдарив аби допомогти шахтарям, що сидять вже 16 день під землею. Зате сьогодні, використовуючи адмінресурс, зібрали підлеглих шахтарів, фактично взяли їх у полон і везуть до Юлі, під камери як під дула автоматів.

За час прем’єрства, за час перебування її партії у парламенті політика чи «старий курс Тимошенко» полягав у оточенні Донбасу колючою проволкою (заява Ю. Тимошенко), кришуванні копанок, що руйнувало вугільну галузь, дерибан грошей на модернізацію шахт (9-12 млд. грн. на рік коли долар був 8 грн.) далі, «нуль» інституційних реформ, «нуль» нових розвідок пластів, «нуль» фондоозброєння галузі, «нуль» модернізації генерації. Тоді просто виключили «вугільну галузь» в угоду російській сировинній газовій експансії. Будь-яку модернізацію і диверсифікацію було просто зупинено.

Ця огидна та цинічна практика «тупого піару» має щезнути. Я дуже сподіваюсь на мудрість і уважність українців: здирайте маски з касками з політиканів які всі ці 30 років не піднімали голови з державного корита!

Сергій Каплін


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO