Сенсаційний винахід: створено автомобіль працюючий на солоній воді! – Ігор Мізрах

Сенсаційний винахід: створено автомобіль працюючий на солоній воді! – Ігор Мізрах

Загрузка...

NanoFlowcell – європейська компанія, яка стала першопрохідцем у створені сенсаційних розробок першого в світі електричного автомобіля, який замість палива використовує солону воду.

Наразі автомобілю Quant e-Sportlimousine офіційно дозволено пересуватися по дорогах загального призначення в Німеччині, а компанія NanoFlowcell вже отримала дозвіл і готується випробувати своє творіння на великих дорогах.

Згідно з наявною інформацією, автомобіль Quant e-Sportlimousine може розганятися до 100 кілометрів на годину за 2,8 секунди.

На самісінькій солоній воді автомобіль здатний пройти до 600 кілометрів. Але звичайно таку автівку не заправиш будь-якою солоною водою, з моря або океану. У спеціальному реакторі автомобіля виробляється два розчини солей різних металів, які виступають у якості електроліту, та окремо подаються у якостіпалива.

«Шлях перетворень від досвідченого зразка до серійного автомобіля, якому дозволено пересуватися по дорогах у всьому світі, дуже важкий і довгий.

Наша компанія, незважаючи на те, що вона зараз є дуже маленькою компанією, має твердий намір пройти цей шлях від початку до кінця, дозволивши технології, яку ми розробили, в майбутньому працювати на благо всього людства. А зараз ми знаходимося тільки на самому початку нашого шляху»

Нунсіо ла Веккья член компанії NanoFlowcell

Автомобіль вважається найекологічно чистішим з усіх існуючих. Він не використовує ні дорогоцінних металів, ні рідкоземельних елементів.

Компанія NanoFlowcell тісно співпрвцює з фахівцями компанії Bosch Engineering, тож разом вони створюють усі електрохімічні технології і паливні елементи.

Головним планом на майбутнє компанія NanoFlowcell вважає створення ще чотирьох дослідних зразків автомобілів Quant e-Sportlimousine, які візьмуть участь в програмі випробувань. Очікується, що в ході програми електрохімічні технології будуть доопрацьовані до комерційного рівня.

 

Ігор Мізрах ексклюзивно для журналу РЕЙТИНГ


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO