СБУ про свій фейковий канал на YouTube

СБУ про свій фейковий канал на YouTube

Загрузка...

Служба безпеки України заявила, що на відеохостингу YouTube виявлено фейковый аккаунт, через який поширювалася недостовірна інформація від імені СБУ. Про це говориться в повідомленні прес-служби СБУ, передає 1News.

Повідомляється, що в СБУ звернувся народний депутат України Роман Романюк з проханням спростувати розміщену на окремих сайтах інформацію про нібито оприлюднених Службою відомостях про його причетність до незаконних оборудок через ПАТ “Крісталбанк”. З аналогічним проханням про спростування поширеної в інтернеті неправдивої інформації в СБУ звернувся голова правління ПАТ “Крісталбанк” Леонід Грфебінський.

“У зв’язку з цим заявляємо, що Служба безпеки України не оприлюднила повідомлення щодо народного депутата України Романюка Р.С. і ПАТ” Крісталбанк “. Зазначене повідомлення, поширене в Інтернеті з посиланням на Службу безпеки України як на джерело інформації, є фейковий.”, – коментує СБУ.

Служба безпеки України також не створювала канал на YouTube, на якому розміщені зазначені відомості, і не здійснювала його контентне наповнення

Також, в прес-службі підкреслили, що на веб-сайті Служби безпеки України розміщено банер офіційного каналу Служби безпеки України на YouTube, зареєстрованого 7 квітня 2014 року. Інших каналів на ресурсі YouTube Служба безпеки України не має.

1news.com.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO