Укрпошта може припинити доставку пенсій

Укрпошта може припинити доставку пенсій

Загрузка...

ПАТ «Укрпошта» планує припинити доставку пенсій в разі, якщо новий тариф на неї не буде затверджено. Про це повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський в інтерв’ю«Інтерфакс-Україна».

«Я хотів би бути максимально конкретним і відвертим: не буде прийнято новий тариф на доставку пенсій до 1 листопада 2018 року, з 1 січня 2019 року доставку пенсій „Укрпоштою“ буде припинено. А значить, більше ніж 4,5 млн осіб уже з січня 2019 року можуть не отримати свою пенсію, оскільки Пенсійний фонд відмовляється оплатити хоча б собівартість її доставки», — наголосив він.

За словами Смілянського, Міністерство інфраструктури як регулятор встановило новий тариф на доставку пенсій ще в листопаді 2017 року, проте його не узгоджують у Міністерстві соціальної політики та в Пенсійному фонді.

«Я цілий рік очікував, доводив, вів переговори, переконував, тоді як „Укрпошта“ „привезла“ собі 1 млрд грн збитків на цю послугу, а це могли бути нові сортувальні центри, машини та підвищення зарплати тим самим листоношам, про яких так часто люблять згадувати перед виборами», — заявив керівник підприємства.

Джерело: Мінфін

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO