Олександр Шамота: Місто буде жити своїм мирним, спокійним життям без Мамая

Олександр Шамота: Місто буде жити своїм мирним, спокійним життям без Мамая

Загрузка...

Ми працюємо у штатному режимі. Є комунікація і з начальниками управлінь, і з депутатами. Всі розуміють, що Мамайський набіг вже закінчився, а проблеми міста треба вирішувати. Дякую активістами «Нацкорпусу» та правоохоронцям, що забезпечують порядок. Нам і викраденої колишнім мером печатки вистачило.

Сьогодні проведемо 4 комісії: бюджетну, соціальну, ЖКГ та регламентну. Далі — наступні. Треба визначитися з кандидатурами заступників і прийняти їх на сесії. Це перше, що ми маємо зробити, щоб запустити життєдіяльність міста. Бо після Олександра Федоровича вона, м’яко кажучи, паралізована.

Я розумію, що Олександр Мамай зі своїми прихильниками до останнього боротиметься за владу. Буде до останнього дестабілізувати і заважати працювати. Дайте час, ми все це зупинимо і обов’язково почнемо спокійно і в нормальному руслі працювати. Місто буде жити своїм мирним, спокійним життям

Олександр Шамота


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO