Трудовий колектив НМАУ ім.П.І.Чайковського закликав Президента та Прем’єр-міністра України втрутитися у ситуацію...

Трудовий колектив НМАУ ім.П.І.Чайковського закликав Президента та Прем’єр-міністра України втрутитися у ситуацію довкола призначення в.о.ректора

Загрузка...

Трудовий колектив Національної музичної академії імені П.І.Чайковського звернувся з листом до Президента України Петра Порошенка та прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з вимогою залишити чинного в.о. ректора, першого проректора, заслуженого юриста України Анатолія Бровія на своїй  посаді для забезпечення чесності й прозорості виборів.

У своєму листі колектив НМАУ висловлює занепокоєння через озвучену Міністром культури Євгеном Нищуком позицію щодо призначення на посаду в.о.ректора колишнього проректора Тетяну Гуменюк.

Викладачі академії та відомі діячі культури, котрі поставили свій підпис під листом-зверненням, занепокоєні тим, що «через Максима Тимошенка, учня ярого українофоба Михайла Горбачова, котрий паплюжить нашу державу, підтримує анексію Криму й російсько-українську війну, до керування НМАУ ім. П.І.Чайковського намагаються дорватися одіозні політики Михайло Кулиняк, Максим Луцький, Василь Хмельницький та інші». На переконання підписантів, такий елемент гібридної війни дестабілізує ситуацію не лише в самій Академії, але є загрозою усьому суспільству з огляду на розташування НМАУ в центрі столиці на Майдані, що є особливо небезпечним напередодні президентських і парламентських виборів.


knmau.com.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO