Сергій Стерненко: Декілька годин тому трапилась дуже дивна історія. Я їхав з...

Сергій Стерненко: Декілька годин тому трапилась дуже дивна історія. Я їхав з Києва в Херсон

Загрузка...

На під‘їзді до Одеси в мене перед капотом вискочила сіра KIA Magnetis на шведських номерах LKW 367 та дуже різко загальмувала, хоча попереду на трасі не було жодних перешкод. 

Водій KIA явно намагався влаштувати ДТП. Після того, як я загальмував та вивернув кермо вправо, обїджаючи його, автомобіль почав мене наздоганяти та декілька разів йти на аварійно небезпечне зближення.

Сіра KIA періодично намагалась підрізати моє авто і різко загальмувати та декілька разів скоїла спроби «витиснути» моє авто з траси. Після невдалих спроб авітвка звернула в сторону будівельного супермаркету «Нова лінія».

Публікую фрагмент цих подій, який Natalie Usatenko вдалось зазняти на відео та скрін з зображенням обличчя неадекватного водія. Пишіть в приват, якщо впізнаєте.

Раніше це авто не було помічене на трасі «Київ – Одеса», і найімовірніше водій чекав на узбіччі поки я проїжджатиму повз.
Що саме мало відбутись після ДТП, котру намагався влаштувати незнайомий мені чоловік — хороше питання.

І з огляду на те, що відбувалось останні місяці, це точно не співпадіння.

Декілька годин тому трапилась дуже дивна історія. Я їхав з Києва в Херсон. На під‘їзді до Одеси в мене перед капотом вискочила сіра KIA Magnetis на литовських номерах LKW 367 та дуже різко загальмувала, хоча попереду на трасі не було жодних перешкод. Водій KIA явно намагався влаштувати ДТП. Після того, як я загальмував та вивернув кермо вправо, обїджаючи його, автомобіль почав мене наздоганяти та декілька разів йти на аварійно небезпечне зближення. Сіра KIA періодично намагалась підрізати моє авто і різко загальмувати та декілька разів скоїла спроби «витиснути» моє авто з траси. Після невдалих спроб авітвка звернула в сторону будівельного супермаркету «Нова лінія». Публікую фрагмент цих подій, який Natalie Usatenko вдалось зазняти на відео. В перших двох коментах — скріни з зображенням обличчя неадекватного водія та автівки. Пишіть в приват, якщо впізнаєте. Раніше це авто не було помічене на трасі «Київ – Одеса», і найімовірніше водій чекав на узбіччі поки я проїжджатиму повз. Що саме мало відбутись після ДТП, котру намагався влаштувати незнайомий мені чоловік — хороше питання. І з огляду на те, що відбувалось останні місяці, це точно не співпадіння.

Gepostet von Сергій Стерненко am Samstag, 25. August 2018

Сергій Стерненко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO