Мирослав Продан: На нещодавні заяви Генпрокурора не можливо було не відреагувати. Ідеться...

Мирослав Продан: На нещодавні заяви Генпрокурора не можливо було не відреагувати. Ідеться про мою репутацію, про репутацію моєї команди та Державної фіскальної служби загалом. Відповіді я озвучив на брифінгу

Загрузка...

На нещодавні заяви Генпрокурора не можливо було не відреагувати. Ідеться про мою репутацію, про репутацію моєї команди та Державної фіскальної служби загалом. Відповіді я озвучив на брифінгу.

Стисло декілька тез:1. У НАБУ направлені всі матеріали стосовно контейнерів Амінєва-Сердюка, які були заарештовані на Одеській митниці,

а потім вкрадені. Адже, щоб там не казали в ГПУ про відсторонення Сердюка, він залишається діючим співробітником Генеральної прокуратури. Багато разів із моменту призначення на посаду в.о. голови ДФС порушував питання щодо цієї людини та його оборудок. У відповідь – лише відписки: то він перебуває на лікарняному, то у відпустці, то уже звільнений… Але, наскільки відомо і мені, і низці народних депутатів, бо зверталися з цього приводу, Сердюк до останнього часу працює в ГПУ, більше того – у підрозділі, який здійснює нагляд за роботою митниць.

2. Затримання контейнерів контрабандного угруповання Амінєва-Сердюка з самого початку було проведено виключно за ініціативою ДФС. Далі податкова міліція проводила оперативно-слідчі дії, знайшла та вилучила товари зі вкрадених контейнерів. Не виключаю, що деякі співробітники митниці були співучасниками злочину. Ці люди будуть покарані. Тому я ініціював службове розслідування і на час його проведення підписав заяву голови Одеської митниці ДФС Олександра Власова про відсторонення.

3. Останнім часом на мене особисто, на моїх друзів, близьких, родичів, колег вчиняється шалений тиск з боку правоохоронних органів. І я розумію, що він буде лише посилюватись, адже незабаром з’являться перші результати контрольно-перевірочних заходів у лісовій галузі.

Я звертаюсь до керівництва Генеральної прокуратури: ви вже два місяці шантажуєте мене, моїх близьких, моє оточення, заявляєте про якусь інформацію про мене. Я готовий відповідати, якщо у вас справді є інформація. Через місяць ДФС завершує аудит щодо лісу, і суспільство матиме можливість почути дуже багато цікавих фактів. І причина шаленого тиску на мене відразу стане зрозумілою для всіх.

Мирослав Продан


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO