Супрун не має відношення до Держдепу США, а її брат – куратор...

Супрун не має відношення до Держдепу США, а її брат – куратор ЦРУ в Україні – дисидент

Загрузка...

За словами Семена Глузмана, в.о. міністра охорони здоров’я – висуванець свого родича з Республіканської партії Сполучених Штатів.

Відомий психіатр, дисидент Семен Глузман заявив, що виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун не має ніякого відношення до Держдепартаменту США, а її двоюрідний брат – куратор Центрального розвідувального управління (ЦРУ) в Україні.

Відео-заяву Глузмана у себе на сторінці в Facebook опублікував журналіст Владислав Сидоренко.

“У посольстві Сполучених Штатів мені сказали, що вона (Супрун – ред.) не має відношення до Держдепартаменту, вона не ставленик Держдепартаменту. У Держдепартаменті у мене знайомий працює, я намагався з’ясовувати. Мені сказали, що дійсно вона не їхня людина. Що вона – висуванець свого родича з Республіканської партії Сполучених Штатів. Як я тепер знаю, у неї є близький родич, двоюрідний брат, який є куратором Центрального розвідувального управління (ЦРУ) в Україні. я знаю його прізвище”, – заявив Глузман.

За словами  Владислава Сидоренко, два різних джерела, близьких до президента України Петра Порошенка, підтверджують цю інформацію.

“Відомо, що Петро Порошенко знає про це, але ніяк не може впливати на ситуацію, так як у нього зв’язані руки, з якоїсь причини”, – написав журналіст у описі до відео.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO