Наркоман ограбил малолетнего

Наркоман ограбил малолетнего

Загрузка...

Неподалік від футбольного майданчика я почув вигуки “Допоможіть, будь ласка!”. Гукав на допомогу хлопчик років 9-12. Він звертався до людей, щоб вони допомогли затримати злодія, який вкрав у малого сумку з ключами та мобільним телефоном. Я відреагував на його прохання. Згадавши іспити з фізичного виховання, я побіг з прискоренням за негідником у напрямку ринку “Нива”. На деякий час я втратив з поля зору цього махінатора, але, на щастя, знайшов на ринку. За допомогою небайдужих людей ми спіймали його, а сумку знайшли з усім, що було в середині в магазині в якому він хотів сховатися.

Як завжди, поряд не було поліції. Довелося реагувати самостійно. Чесно кажучи, давно так не бігав з прискоренням. Але побачивши радісні очі цього хлопчини, впевнився, що вчинив правильно!

P.S.: Нажаль, відео під час бігу не одразу включилося (((потрібна action camera))

Допоможіть зробіть цю людину відомою.

Наркоман ограбил малолетнего

Сьогодні приблизно о 17-30 біля 27-ї школи (ринок Нива) відбулася ця історія. Неподалік від футбольного майданчика я почув вигуки "Допоможіть, будь ласка!". Гукав на допомогу хлопчик років 9-12. Він звертався до людей, щоб вони допомогли затримати злодія, який вкрав у малого сумку з ключами та мобільним телефоном. Я відреагував на його прохання. Згадавши іспити з фізичного виховання, я побіг з прискоренням за негідником у напрямку ринку "Нива". На деякий час я втратив з поля зору цього махінатора, але, на щастя, знайшов на ринку. За допомогою небайдужих людей ми спіймали його, а сумку знайшли з усім, що було в середині в магазині в якому він хотів сховатися.Як завжди, поряд не було поліції. Довелося реагувати самостійно. Чесно кажучи, давно так не бігав з прискоренням. Але побачивши радісні очі цього хлопчини, впевнився, що вчинив правильно! P.S.: Нажаль, відео під час бігу не одразу включилося (((потрібна action camera))Допоможіть зробіть цю людину відомою.© Дмитро Іванов

Gepostet von Чернигов LIVE am Mittwoch, 1. August 2018

Чернигов LIVE


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO