Оце є Павло Гречківський, чиновник у годиннику за 400 штук єврів. Мотає...

Оце є Павло Гречківський, чиновник у годиннику за 400 штук єврів. Мотає вже другий термін на посаді секретаря Асоціації Адвокатів

Загрузка...

Тієї самої, яка хоче забрати адвокатську ліцензію у одного з дуже небагатьох ідейного, но не надто гламурного для такої діяльності напевно, адвоката політв’язнів і добровольців Андрія Мамалиги.

Ще цей Гречківський є членом Вищої ради юстиції. Ще був депом Київради від Черновецького, а потім – ще в команді з Кононенком і зрештою став Консулом на Мальті. Вопшем кар’єра кагбе вже на щось натякає, але до цього є ще ряд кримінальних проваджень з приводу розслідування випадків його хабарництва на такі суми, шо пісєц (в інтернеті повно, генпрокуратура займається, але з посади його при цьому не усувають).

Вот… Але чомусь вважаєцця у цій Асоціації Адвокатів, шо Мамалига має піти, а такі от гречківські/ізовітови – лишитись в адвокатурі.
За моєю інфою, цей чувак – є найактивнішим лобістом відбирання адвокатської ліцензії у добровольця-правозахисника Андрія Мамалиги.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO