Укрпоштою та невиплатами пенсії займётся комітет Верховної Ради

Укрпоштою та невиплатами пенсії займётся комітет Верховної Ради

Загрузка...

По затримці пенсій. Комітет проведе розслідування і «не злізе» з профільних ЦОВів доки не буде звільнень винних. Окремо вимагаємо створення робочоі групи для вивчення цієі теми та об‘єктивного встановлення винних.

Перша за кілька десятиліть серйозна затримка пенсій – Парламентська робоча група має знайти причини і винних. Подав проект постанови про створення такого органу, щоб розібратись чому люди не отримали пенсії вчасно і хто з чиновників ПФУ, Мінсоцу й інших органів за це відповідальний і має піти з посад. Чому касовий розрив надходжень ЄСВ не був оперативно покритий, хоча цю ситуацію можна спрогнозувати? Чому органи мовчали до вівторка, хоча люди почали бити на сполох раніше?

Комітет соцполітики пропоную визначити базовим для цієї робочої групи. Ми вже тримаємо ситуацію на контролі і моніторимо стан виплат. Люди скаржаться, що не отримували пенсії за 19 і 20 липня, хоча ПФУ звітує, що вже пішов розрахунок за 21 число. Проблеми не тільки у тих, хто одержує виплати через «Укрпошту», не дорахувались заробленого пенсіонери і на картках.

Серйозний пенсійний колапс пам’ятаємо з 90-х, тоді виплати затримувались навіть на півроку. Ми не можемо допустити боргів!

Фото Сергій Капліна.

Фото Сергій Капліна.

Фото Сергій Капліна.

Фото Сергій Капліна.

Фото Сергій Капліна.

Сергій Каплін


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO