Будівельні компанії проти свавілля «свободівців» Будівельники об’єднуються у боротьбі зі «свободівцями»

Будівельні компанії проти свавілля «свободівців» Будівельники об’єднуються у боротьбі зі «свободівцями»

Загрузка...

Звертаюсь до всіх, хто якимось чином постраждав від протиправних дій представників «ВО «Свобода», з пропозицією об’єднати зусилля в боротьбі з цими пройдисвітами та вимагачами

Нажаль, вишиванки та патріотизм цих зухвальців сьогодні стали бронежилетом рекету та корупції – ховаючись за гаслами, вони несамовито грабують Державу та її народ. І я обґрунтую свою думку…

Станом на тепер, згідно з аналітичними даними, від всебічного тиску з боку депутатів Київської міської ради від фракції «ВО «Свобода» потерпають близько півсотні будівельних компаній.

Націоналісти не втомлюються писати скарги та подавати запити, влаштовувати акції руйнівної дії та провокативні заходи, а за спокій на будмайданчиках вимагають шалені гроші.

В той же час, вони, як і все громадянське суспільство, чудово розуміють, що одна гривня, вкладена в житлове будівництво, дає приріст у 3 гривні ВВП, а надходження податків та інших обов’язкових платежів до державного бюджету становлять десятки мільярдів гривень. До того ж, додаткове робоче місце в будівництві забезпечує роботою 5-6 працівників в суміжних галузях.

Тобто, перешкоджаючи діяльності девелоперів депутати міськради Мірошниченко, Назаренко, Кутняк, Картавий, Антоненко та ін. свідомо виступають проти наповнення міського бюджету через пайовий внесок, проти створення житлової та інженерної інфраструктури, проти благоустрою територій, проти виконання соціальних програм, а також сприяють зростанню рівня безробіття в Україні.

Якщо не зупинити такі нищівні жорна «Свободи», вони зведуть нанівець усі наявні перспективи економічного та соціального розвитку нашої Держави, українці й надалі будуть змушені шукати кращої долі далеко за її межами і ми втратимо головний капітал – людей, висококваліфікованих фахівців.

Зазначу також, що саме житлове будівництво та розвиток житлово-будівельного комплексу є вагомою складовою ефективного формування фінансових ринків і довготривалого зростання економіки багатьох європейських країн, США, Японії та Китаю. А все тому, що в цих державах працює Закон і він один для всіх! Він виконується і захищається! І якщо навіть трапляються якісь виключення, то це лише поодинокі випадки, а не система, як в Україні!

Чи може в Законі України «Про статус депутатів місцевих рад» здирництво вже визначено в переліку повноважень?!Тільки вдумайтесь, у країні, яка крокує до Євросоюзу та перебуває у процесі загального реформування, близько !50 забудовників, які мають усі дозвільні документи і ведуть прозору діяльність, знаходяться під терором «свободівців» за мовчазної згоди правоохоронних органів та вищого керівництва держави.

Зрозуміло, що підприємці просто змушені боронитися самотужки. І з метою захисту інтересів громадян та прав інвесторів будівництва нерухомості, отримавши підтримку профспілок, представників громадської юридичної та політичної спільнот, будівельні компанії об’єднуються, аби дати гідну відсіч свавіллю.

Наразі вже розроблено комплексну програму спільних дій, в основу якої покладено використання всіх дієвих важелів впливу та забезпечення взаємодопомоги у ситуаційному запобіганні злочинним нападам радикалів.

Щодня кількість поплічників команди будівельників зростає і, ще раз скажу, якщо Ви теж якимось чином постраждали від дій представників «ВО «Свобода», пам’ятайте, що сила в згуртованості та консолідації зусиль.

За моїми попередніми прогнозами, опір буде потужним, а суспільство нарешті дізнається, як в окремих випадках заробляють «свободівці» та чому вони завжди залишаються безкарними.

Голова Правління ВГО «СГОУ «Народна Рада» Лукашевич Надія


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO