Вище керівництво “Укрпошти” займається геноцидом українців – директор регіонального відділення пошти

Вище керівництво “Укрпошти” займається геноцидом українців – директор регіонального відділення пошти

Загрузка...

Через нерентабельність в Україні масово закривають відділення Укрпошти. Керівництво ж установи при цьому отримує мільйонні заробітні плати. Як наслідок – страждають прості українці. Про це заявив директор Первомайського ЦПЗ Василь Продан під час зустрічі з жителями міста в мікрорайоні Цукрового заводу, – повідомляє сайт Pervomaisk.Info.

Жителі мікрорайону зібралися біля місцевого будинку культури, виступаючи проти закриття відділення “Укрпошти” та “Ощадбанку”. Через віддаленість мікрорайону від міста людям, особливо похилого віку, складно дістатися до інших відділень цих установ. В той час, як їхні послуги ключовими для більшості городян. При тому, що в мікрорайоні мешкає понад три тисячі жителів.

Така “реформа” поштового зв’язку практично знищує його доступність для людей, переконаний Василь Продан. За його словами, він неодноразово звертався до вищого керівництва з проханням переглянути рішення про закриття у місті відділень. Однак його прохання залишилися без розгляду. Звернення до різних компетентних органів надходили і від міської ради, втім зупинити процес закриття відділень не вдалося.

Присутні під час зібрання депутати міської ради заявили, що блокуватимуть роботу запланованої сесії, допоки мер Первомайська не втрутиться в ситуацію. Хоча вплив міського голови на розпорядження керівництва держустанов і неочевидний.

За збереження поштового відділення в цей же час жителі Богополю. Вони вже навіть перекривали дорогу на Миколаїв. 20 липня в них запланована нова зустріч з обласним керівництвом “Укрпошти”. Прибути на зібрання планують і жителі мікрорайон Цукрового заводу.

nikpravda.com.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO