Чернівчани обурені закриттям відділення пошти та банку на Калічанці

Чернівчани обурені закриттям відділення пошти та банку на Калічанці

Загрузка...

У Чернівцях на вулиці Білоруській, що в районі Калічанки, закрили відділення пошти та Ощадбанку.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомила місцева мешканка, пенсіонерка Наталія Якуніна.

“Днями я зібралася йти платити за комуналку, але виявилося, що відділення банку на Калічанці закрили. Нам ніхто про це не повідомляв. До того ж закрили і відділення пошти. Цікаво, як ми будемо отримувати газети та журнали, які багато мешканців району виписували? А Калічанка – великий район. Там живе багато людей, серед яких є інваліди та пенсіонери. Одна справа, що можна було пройти 50-100 метрів і отримати пенсію, а інша справа – центр міста. Тепер вони змушені добиратися у центр, щоб отримати пенсію та оплатити комуналку. Добре, що я ще, дякувати Богові, у змозі добиратися, а що робити старшим за мене” – обурювалася пані Наталія.

Коли прийшла в банк у центрі, консультант запропонував пані Наталії оплатити усе через термінал. Та для людей старшого віку, як пояснює вона, це важче зробити і не дуже зручно.

Ускладнює ситуацію й те, що і транспорт з Калічанки їздить рідко та ще й тільки один.

“Добиратися у центр з Калічанки – це жах. Їздить одна маршрутка, і та – раз на годину. До обіду вона їздить лише двічі, після обіду є ще перерва годину. Я у понеділок ледь доїхала до центру міста тією маршруткою, а половина не змогла зайти і залишилися далі чекати на зупинці. Колись була маршрутка №40, тепер це маршрутка №10, яка їздить лише у вівторок, і то лише до 15:00. До того ж маршрутка їздить тільки до Боженка. А якщо людині потрібно далі їхати, то мусить ще раз заплатити. От що нам тепер робити” – запитувала пані Наталія.

В “Ощадбанку” підтвердили, що відділення справді закрили і відновлювати роботу не планують.

– Відділення закрили через те, що там не обслуговувалося багато клієнтів і воно було неприбутковим. Рішення про закриття цього відділення прийняв центральний апарат банку в Києві, тому це навіть не від нас залежить. Наразі усі клієнти району Калічанки будуть обслуговуватися у відділені на Синагоги, 3. Там гарне обслуговування, а працівників троє, а не один, – пояснили у банку.

Відділення пошти закрили із тих же причин.

– Відділення нерентабельне, тому його і закрили, – повідомили у філії “Укрпошти” в Чернівцях.

0372.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO