Геннадій Ткачук: Уряд на чолі з Володимиром Гройсманом вирішив врегулювати ситуацію у...

Геннадій Ткачук: Уряд на чолі з Володимиром Гройсманом вирішив врегулювати ситуацію у сфері матеріального заохочення керівників державних компаній

Загрузка...

Уряд на чолі з Volodymyr Groysman вирішив врегулювати ситуацію у сфері матеріального заохочення керівників державних компаній. Адже не секрет, що крім величезних заробітних плат вони отримують не лише річні, але ще й квартальні премії.

Це виглядає, м’яко кажучи, абсурдно.

Аби вгамувати фінансові апетити таких керівників, Прем’єр-міністр Володимир Гройсман ініціював постанову уряду, згідно якої обмежуються виплати премій та бонусів менеджерам держкомпаній, у яких не затверджені фінплани.

Вочевидь, це дуже не сподобалося деяким посадовцям, адже у соціальних мережах одразу піднялася хвиля обурення даним рішенням.
Хочу наголосити, що керівники держкомпаній не повинні ставити власні інтереси вище за державні. Перш за все вони мають показати реальні результати своєї роботи, а вже потім претендувати на якісь бонуси

Геннадій Ткачук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO