Депутату Київради Назаренку закортіло грошей або Чому ллється кров на будмайданчику ЖК...

Депутату Київради Назаренку закортіло грошей або Чому ллється кров на будмайданчику ЖК «Парк Ленд»

Загрузка...

«Псевдо-патріоти» на чолі зі скандально відомим депутатом Київради від фракції «Свобода» Володимиром Назаренко влаштували справжню кровопролитну війну на території будівельного майданчика  ЖК «Парк Ленд», розташованого по вул. Юнацька.

Близько двадцяти осіб, озброєних спецзасобами, холодною та травматичною зброєю, вдерлися на приватну територію у спробі провести її силове захоплення. Агресивно-налаштовані молодики як скажені нищили майно та трощили техніку, гамселили будівельників та охорону, погрожували представникам компанії-забудовника та чинили опір правоохоронцям.

У результаті нападу двоє будівельників отримали поранення, один з них наразі перебуває в лікарні у важкому стані.

Слід зазначити, що за п’ять діб до цього варварського набігу особисто депутат Назаренко звернувся до представників забудовника з вимогою надати йому 100 кв. м. комерційного приміщення в обмін на «спокій», але, отримавши відмову, він вдався до радикальних заходів.

Зухвалий шантаж дуже швидко переріс в жорстоке протистояння, яке вчергове підтвердило, що правовою наша Держава є лише для обраних!

Попри  наявність усіх дозвільних документів на будівництво та навіть введення значної частини будинків житлового комплексу в експлуатацію,  Назаренку  закортіло  вважати забудову незаконною і цього виявилося достатнім, аби ховаючись за депутатським посвідченням, він міг безкарно чинити тиск на бізнесменів з метою отримання хабаря.

Ганебним є й те, що в якості «активістів» таких злочинних акцій Назаренко використовує дітей, які є звичайними найманцями по оголошенню. Лячно, коли депутат, котрий мав би стояти на захисті дитинства та освіти, штовхає підлітків за грати!

Наразі за фактом вчинення злочину на приватній території ЖК «Парк Ленд»  відкрито низку кримінальних проваджень, а зловмисників, які не встигли втекти, затримано! І залишається тільки сподіватись на те, що правосуддя все ж таки візьме гору над впливовістю політиків.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO