Ігор Ткачук: Сьогодні разом з керівниками структурних підрозділів здійснив об’їзд територією державного...

Ігор Ткачук: Сьогодні разом з керівниками структурних підрозділів здійснив об’їзд територією державного підприємства Одеський порт

Загрузка...

В ході якого проінспектували хід виконання робіт на Контейнерному терміналі Карантинного молу, першій та другій черзі транспортної естакади, фасад морського вокзалу та 7 причал. За словами головного інженера роботи проходять відповідно до графіку.

Після об’їзду в головному офісі Одеської філії Адміністрації морських портів України провів нараду з керівниками відділів. На початку зустрічі голова профспілки, який виступив від імені колективу Одеського порту, привітав мене з річницею призначення на посаду. Після вітальної частини перейшли до обговорення функціонування держпідприємства. Окрему увагу присутніх звернув на важливість дотримання графіків виконання робіт й чіткому дотриманні всіх норм та стандартів будівництва. Не менш важливим питанням стала підготовка до проведення аудиту ІМО. Керівники доповіли про заходи, що були проведені та плануються в рамках підготовки до перевірки. Зокрема, на базі Морської академії та спеціалістів Одеського університету «Юридична академія» пройдуть навчання щодо роз’яснень нормативно-правових актів для забезпечення виконання міжнародних конвенцій IMO. Окрім того, обговорили навчання з ліквідації аварійних ситуацій, пов’язаних з перевезенням небезпечних вантажів, що проходитимуть на території Одеського порту. Завершилась нарада інформацією, щодо підготовки до «UKRAINIAN PORTS FORUM-2018», який відбудеться в рамках 17-го Міжнародного тижня з торгівлі і транспорту та Дня захисту дітей.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Фото Игоря Ткачука.

Ігор Ткачук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO