Столичні поштарі хотіли витратити на нові меблі більше мільйона гривень

Столичні поштарі хотіли витратити на нові меблі більше мільйона гривень

Загрузка...

ПАТ “Укрпошта” в особі Київської міської дирекції оголосило конкурс на купівю меблів для своїх відділень поштового зв’язку. Очікувану вартість цієї закупівлі оцінили у 1 мільйон 321 тисячу 964 гривні, пише Експрес-онлайн.

На конкурс подалося 9 учасників, які змогли запропонувати меблі за значно дешевшими цінами. В результаті публічних торгів у системі ProZorro вдалося знизити вартість закупівлі майже удвічі.

Так найдешевшу пропозицію запропонували у ФОП “ЧДВ” – 646 тисяч 500 гривень. Проте їх пропозицію відхилили. “Учасником не завантажено в системі електронних закупівель для участі в відкритих торгах жодного документа, що вимагалися умовами тендерної документації”, – пояснюється причина відхилення пропозиції у протоколі засідання тендерного комітету.

Рішення на підписання документів очікує ПП “ПФ “Юнона”, яке оцінило свої послуги у 647 тисяч гривень. За ці гроші для поштових відділень у столиці закуплять стійки для оператора, стійки для заповнення документів, лавки, стелажі, робочі столи та столи для кімнат для персоналу. Також заплановано купити 25 комплектів меблів для гардеробу. Загалом 281 одиницю меблів. Крім того, київська міська дирекція “Укрпошти” ще 128 тисяч 990 гривень заплатить за обслуговування у своїх відділеннях 72-х кондиціонерів.

Оля ПІЛІЩУК


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO