Приватні перевізники у Житомирі самостійно встановлюють правила роботи

Приватні перевізники у Житомирі самостійно встановлюють правила роботи

Загрузка...

Приватні перевізники у Житомирі самостійно встановлюють правила роботи: хочуть – зменшують кількість автомобілів у вечірній час, хочуть – скасовують пільговий проїзд, встановлений виконкомом. З таким успіхом вони незабаром самі почнуть встановлювати тарифи. Складається враження, що нікому з керівництва міста немає діла до того безладу, який відбувається у громадському транспорті. Управління транспорту, яке б мало навести лад створює лише враження своєї діяльності. Наслідками бездіяльності транспортних чиновників є вседозволеність та нахабство перевізників, які знають, що жодної відповідальності та покарання зі сторони управління та влади не буде.

Починаючи з 10 квітня до мене почали звертатися житомиряни зі скаргами, що водії відмовляють їм у пільговому проїзді у часовому інтервалі 10:00 – 16:00. Скарги стосувалися маршруту № 11. Дійшло навіть до застосування фізичної сили зі сторони водія до жінки віком 80 років, яка в сльозах зателефонувала мені вже після цього інциденту. Я відразу направив депутатське звернення. Лише вчора працівники управління транспорту повідомили, що розгляд мого звернення за участю представників перевізника відбудеться 23 квітня, але не в управлінні або міській раду, а в офісі перевізника.

Для мене дивний той факт, що звернення розглядатиметься не у приміщенні міської ради.

Mykola Cherednik


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO