Перемоги, які вражають, або бодібілдинг по-українськи

Перемоги, які вражають, або бодібілдинг по-українськи

Загрузка...

У столиці відбувся Відкритий Кубок Києва з бодібілдингу.

Змагалися понад 200 атлетів з різних регіонів України. За словами президента Національної федерації бодібілдингу України, цей кубок вважається одним із найпрестижніших в українському бодібілдингу.

«Кубок Києва з бодібілдингу – це один із найбільш престижних серед турнірів, які проводяться в Україні. Ми раді, що так багато людей бере участь, і надзвичайно раді таким високим показникам, які дають наші бодібілдери», — зазначив Ігор Делієв.

Фото зліва направо: Анна Акішева, Сергій Смотрич, Лариса Прищепа, Ігор Делієв, Ігор та Алла Данильчук

На думку зірки світового бодібілдингу, голови Вінницького осередку Федерації Лариси Прищепи, подібні змагання сприяють покращенню рівня українських спортсменів і підвищенню духу кожного з них. Вона переконана, що своїм прикладом доводить: досягнути високих результатів можна завдяки бажанню і старанній праці над собою.

Сама Лариса Прищепа з вінницької вчительки молодших класів перетворилася на фіналістку Всесвітнього турніру «Міс та містер Всесвіт-2007», багаторазову чемпіонку України з бодібілдингу, абсолютну чемпіонку світу (Іспанія, 2003), «Міс Всесвіт» (Німеччина, 2003), «Міс Інтернешнл» (Велика Британія, 2004) та «Міс Олімпія-2004»,  (США, Лас-Вегас ).

За результатами турніру, на Відкритому Кубку Києва з бодібілдингу перші місця взяли Саід Мілад (Менс фізік – юніори), Корчинський Станіслав (Менс фізік до 179 см), Даниш Олег (Менс фізік + 179 см), Плєтнев Богдан (Бодібілдинг до 80 кг), Гаврилов Іван (Бодібілдинг до 90 кг), Ференц Антон (Бодібілдинг +90 кг), Ляшенко Андрій (Кл. Бодібілдинг до 175 см), Андреїшин Володимир (Кл. Бодібілдинг +175 см), Столярова Надія (Бодіфітнес до 163 см), Погребняк Вікторія (Бодіфітнес + 163 см), Майборода Софія (Фітнес-бікіні до 160 см), Бєлоусова Ганна (Фітнес-бікіні до 162 см), Карангел Крістіна (Фітнес-бікіні до 164 см), Поліковська Яна (Фітнес-бікіні до 166 см), Яман Аліна (Фітнес-бікіні до 169 см), Оборська Марина (Фітнес-бікіні +169 см), Духновська Ія (Фітнес-бікіні майстри), Устименко Альбіна (Фітнес-бікіні – юніорки), Вовк Тетяна (Велнес).


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO