ЧЕРГОВИЙ ПІАР-СКАНДАЛ НАБУ: У РОЗЕНБЛАТА НЕ БУЛО НІЯКИХ ДІАМАНТІВ

ЧЕРГОВИЙ ПІАР-СКАНДАЛ НАБУ: У РОЗЕНБЛАТА НЕ БУЛО НІЯКИХ ДІАМАНТІВ

Загрузка...

Фіаніт, топаз та аметист вартістю 43 долари – ось й усі коштовності та діаманти, які начебто намагався вивезти з України Борислав Розенблат під час того, як правоохоронці незаконно зсадили його з літака до Німеччини і провели обшук в аеропорту “Київ”. Про це свідчить висновок за результатами експертизи гемологічних об’єктів, зроблений спеціалістами Державного гемологічного центру України на замовлення Національного антикорупційного бюро України.

Нагадаємо, що в НАБУ відразу після обшуку повідомили про те, що “у ході обшуку, здійсненого безпосередньо у літаку, детективи НАБУ вилучили у Борислава Розенблата мобільні телефони, планшет; вироби зовнішньо схожі з коштовностями; платіжні картки, емітовані закордонними банками; паспорт громадянина України для виїзду за кордон та дипломатичний паспорт”. Як бачимо, ці вироби дійсно виявилися лише зовнішньо схожі з коштовностями, однак це не завадило детективам НАБУ провести піар акції та публікації в ЗМІ на кшталт “НАБУ: Розенблат намагався вивезти коштовності”.

zrada.today


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO