28 березня. “Лялька-Мотанка як тест для кожного житомирянина на його відношення до...

28 березня. “Лялька-Мотанка як тест для кожного житомирянина на його відношення до корупціі або Панду геть!”

Загрузка...

Два роки назад в Житомирі з,явився “Дім украінської культури” і одразу все місто було шоковано великим кошторисом на кожну річ, яка була закуплена житомирським відділом культури у ФОП Козлов С. , бо закупочні ціни тієі самоі ляльки-мотанки перейшли межу здорового глузду.

28 липня того же року нерви від такого нахабства у СБУ не витримали і вони порушили карну справу , в якій значилась сума зловживань 270 тисяч грн (!!!). Прошу не забувати , що в цей час вже третій рік йшла війна і обіднілий народ віддівав всі своі заощадження для фронту, для перемоги.

СБУ справу “Лялька-Мотанка” передала в прокуратуру, яка в свою чергу направила всі документи в УВС. Був призначаний слідчий, розпочалось слідство , яке одразу призупинилось по причині, що Богунський суд не дав дозвіл на ревізію документів між житомирським відділом культури та ФОП Козлов С.

Фото Александра Колибабчука.

Фото Александра Колибабчука.

Щоб зрушити справу з місця, в Житомир приіхав пан Роман Дмитриевич Давиденко (Roman Davydenko), з яким ми змогли тільки дякуючи зв,язкам в Генеральній прокуратурі домогтися внеплановоі ревізії на третій квартал минулого року.

Ревізія документів між житомирським відділом культури та ФОП Козлов С. завершена , її проводило управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирський області та висновки перевірки передані в прокуратуру. І знов тиша.

Прошу житомирськи СМІ , громадськи об,єднання та просто небайдужих людей підключитися до цієі справи, вимагати від прокуратури зустрічі з громадою міста та з незалежними СМІ.
Панове, прошу не забувати, що це наш тест на людську гідність та нетерпимість до клептоманськоі кодли, яка вже окупувала майже весь Житомир.

А Панду таки геть!

Александр Колибабчук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO